Listed in Category: Noten

On Sale!
Pistachenoten kopen - NotenExpert.nl

Pistachenoten

Inhoud: Pistachenoten in Dop is verkrijgbaar in 250 gram, 500 gram, 1 KG en 5 KG verpakkingen.

  • Pistachenoten in dop zijn perfect om te branden.
  • Pistachenoten zijn max. 9 maanden houdbaar, droog en koel bewaren!
  • Pistachenoten zijn klein maar bevatten wel de meeste vezels van alle noten.
  • Allergenen: Glutenvrij. Kan sporen van andere noten en pinda’s bevatten.

Voedingswaarde gemiddeld per 100 g: energie 2574 KJ/ 620 kcal, vetten 45.4 g, waarvan – verzadigde vetzuren 0.0 g, enkelvoudig onverzadigd 23.8 g, meervoudig onverzadigd 13.7 g, koolhydraten 27.5 g, waarvan – suikers 7.7 g, eiwitten 20.3 g, zout 0.0 g

5,95 4,95

Category:

Pistachenoten kopen? Lees hier meer informatie!

Bij NotenExpert.nl kunt u terecht voor allerlei gezonde noten. Eén van die gezonde noten zijn pistachenoten. U kunt bij NotenExpert.nl verse pistachenoten kopen voor lage prijzen. Pistachenoten zijn erg populair, de smaak is immers erg lekker. Op deze pagina geven wij u meer informatie over de mogelijkheden die u heeft bij NotenExpert.nl om pistachenoten te kopen. Houd je van lekkere en gezonde noten? Lees dan snel verder!

Een pistachenoot is een puur product

Pistachenoten die nog in de dop zitten zijn ongebrand en ongezouten. Hierdoor is het een verantwoorde snack die ook nog eens erg gezond is. Dit komt onder andere door dat een pistachenoot volledig puur is. Er is niks aan toegevoegd. Het kan wel zijn dat de pistachenoten die u gaat kopen gebrand zijn. Dit versterkt namelijk de lekkere smaak en zorgt er niet voor dat de pistachenoten ongezond worden.

Gepelde en ongepelde pistachenoten kopen

In ons assortiment van pistachenoten welke u kunt kopen, vindt u gepelde en ongepelde pistachenoten. Gepelde pistachenoten zijn onbewerkt en alvast voor u gepeld. De gepelde pistachenoten zijn onbewerkt. Uiteraard kunt u ook voor de gezonde en gepelde pistachenoten kiezen. De keuze is aan jou!

Weinig calorieën in pistachenoten

Pistachenoten zijn gezond. Dit komt onder andere doordat er weinig calorieën in het product zitten. Daarnaast zitten er belangrijke vitaminen in die bijdragen aan een betere gezondheid en ziektes tegengaan. In pistachenoten zitten onder andere stoffen zoals fosfor en ijzer. Dit zijn erg belangrijke stoffen om diabetes tegen te gaan. Pistachenoten kunnen het proces van afvallen dus ook ondersteunen. Zo zijn pistachenoten ideale vleesvervangers.

Meer dan alleen een lekkere en gezonde snack

Waarschijnlijk gebruikt u pistachenoten veelal als gezonde snack. Toch kunt u daarnaast pistachenoten ook toevoegen aan verschillende gerechten. Zo kunt u de pistachenoten toevoegen aan een lekkere salade of aan een stukje vlees. Uiteraard kunt u zelf ook een recept bedenken waaraan u pistachenoten kunt toevoegen. Wij raden wel aan om hier gepelde pistachenoten voor te gebruiken, dit maakt het wel zo makkelijk.

Hoe te bewaren?

Als je pistachenoten gaat kopen bij NotenExpert.nl raden wij je aan om deze luchtdicht te bewaren. Dit kan bijvoorbeeld in een afgesloten bakje. Wanneer je dit doet zorg je ervoor dat de lekkere smaak van pistachenoten bewaart blijft. Je kunt de verse noten die je hebt bestelt dan minstens een paar maanden bewaren. Op de verpakking vermelden wij uiteraard een houdbaarheidsdatum.

De oorsprong van pistachenoten

Pistachenoten komen oorspronkelijk vanuit het Midden-Oosten. Hier is de noot ontdekt als exotische vrucht. Pis Aan een pistachenootboom hangen de pistachenoten bij elkaar als druiftrossen. Een pistachenoot begaat een lange weg voordat deze bij jou thuis aankomt. Het kan namelijk wel tot 20 jaar duren voordat een pistachenoot geoogst kan worden. Het duurt dus wel even voordat de pistachenoten klaar zijn voor consumptie.

Snelle levering

Wil je pistachenoten kopen? Doe dit dan bij NotenExpert.nl. Je profiteert dan namelijk van lage verzendkosten en snelle levering. Bestel je de pistachenoten voor 15.30 uur op werkdagen? Dan heb jij de noten de volgende dag al in huis. Heeft jouw bestelling een waarde van meer dan €50? Dan betaal je bij NotenExpert.nl geen verzendkosten. Zo maken wij het je zo gemakkelijk mogelijk.

Onze noten zijn vers!

Wil je pistachenoten kopen maar heb je nog een aantal vragen? Dan kun je deze per mail en telefonisch aan ons stellen. NotenExpert.nl wordt gerund door liefhebbers en voor liefhebbers. Zelf zijn wij heel enthousiast over onze noten. Wij hopen dat jij dat ook bent. Daarom doen we er alles aan om alleen de lekkerste pistachenoten te verkopen. Dagelijks zijn wij daarom dan ook bezig om ons assortiment met pistachenoten te verbeteren.

Add a review

There are no reviews yet.